I engelska läxa av vår lärare fick vi att skriva ett A4 papper vad vi vill bli kända för. Jag började undra redan där. Vad vill jag bli känd för? Att bli mode designer, makeup artist eller kanske en konstnär? Vara författare eller kanske frisör? Eller vill man bli känd för något klyschigt som att hitta botemedlet för cancer? Jag har faktist ingen jäkla aning haha, jag är ännu bara 13 år.
 
Men det får en ju lite att tänka & undra. Vad vill jag ändra med denna värld, vad vill jag påverka med att vi redan står på denna blåa och gröna planet och andas. Andas in, andas ut långsamt. För egentligen, om vi ska vara helt ärliga nu, hur många vill egentligen vara kända för att vara bästavän med någon kändis eller vara någon skådespelares fru? Ja visst, det hade varit coolt men känns som att man "bara" vill det för att de är kända. Besides, vill man inte ändra lite mer för världen än att bara stå bredvid någon och posa på röda mattan? Inget hat om man vill det, bara inte det jag strävar efter.
 
En person jag beundrar är Malala. Hon står upp för kvinnors rättigheter även om hon blir skjuten i huvudet eller om folk klankar ner på henne & hon har gjort det sen hon har varit 11 år. 11 år, huur sjukt?! Oavsett hur många personer som tycker motsatsen som hon eller är hårda mot henne, så slutar hon aldrig gå ut med det hon vill och med vad hon tycker. Så sjukt stark, och girlpower rätt igenom!
 
Så vad vill ni bli kända för? Skulle vara jättekul att läsa i kommentarerna och gillade ni mitt första åsiktsinlägg? Ska göra många mer, för tycker att det gör en blogg mer speciell. Och ärligt talat tycker jag att det är roligare om dessa sortens av inlägg än dagens sallad eller sin nya festklänning? Tyvärr så lägger jag ut många såna inlägg nu, men jag ska ändra på det! Kraam